Debut 2017 Διεθνείς Γεωργικές Μηχανές Κίνα-lutong για να τονίσει τη δύναμη της μάρκας


Debut 2017 Διεθνείς Γεωργικές Μηχανές Κίνα-lutong για να τονίσει τη δύναμη της μάρκας

2017 Η Διεθνής Έκθεση Αγροτικών Μηχανημάτων της Κίνας ολοκληρώθηκε στις 28 Οκτωβρίου στο Wuhan της επαρχίας Hubei. Κίνα-lutong οι εκθέτες της ομάδας επιχειρήσεων, προκαλώντας την προσοχή των εμπόρων.

26 Οκτωβρίου, το φθινόπωρο στο Wuhan, Hubei Province γαλάζιο, ηλιόλουστο. Στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Wuhan, οι άνθρωποι συσπειρώθηκαν στην Κίνα και διαφήμισαν τη Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων 2017 της Κίνας (αναφερόμενη ως Διεθνής Έκθεση Αγροτικών Μηχανημάτων της Κίνας) σε αυτό το grand. Ως η μεγαλύτερη και παγκοσμίου φήμης Έκθεση Διεθνούς Γεωργικής Μηχανής της Ασίας, αυτή η έκθεση προσέλκυσε επιχειρήσεις και ενδιαφερόμενους από την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ασία Ειρηνικού, την Αφρική και άλλες χώρες και περιοχές για να συμμετάσχουν στην έκθεση. Η Κίνα Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων δεν είναι μόνο βαρόμετρο του κλάδου, αλλά και σημείο αναφοράς. τόσο οι κατασκευαστές όσο και οι πελάτες να ανταλλάξουν μια μεγάλη πλατφόρμα για τις επιχειρήσεις για να ενισχύσουν την εικόνα της μάρκας της καλύτερης θέσης. τόσο η νέα τεχνολογία όσο και τα νέα προϊόντα παρουσίασαν ένα θαυμάσιο στάδιο, αλλά και η διορατικότητα της βιομηχανίας σε προϊόντα Προοπτικές ανάπτυξης των καλύτερων.

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include plunger barrel,Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.


Σε αυτή την έκθεση παρουσιάζονται τα προϊόντα προβολής δρόμων VE, κεφαλή αντλίας, ακροφύσιο, έμβολο, εγχυτήρας Carter, συγκρότημα βαλβίδων Delphi, κεφαλή αντλίας Yanmar, συγκρότημα αντλιών VE κλπ. Σύζευξη ακριβείας με σύστημα έγχυσης καυσίμου ντίζελ Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, για να επισκεφθείτε το περίπτερο για να κατανοήσετε την έννοια του πράσινου απολαμβάνει τη λαϊκή υποστήριξη, οδηγώντας την τάση της βιομηχανίας για την προστασία του περιβάλλοντος. Με τα αυξανόμενα περιβαλλοντικά προβλήματα και την έμφαση των ανθρώπων στην υγεία και την ασφάλεια, η έκθεση της Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων της Κίνας (2017) δείχνει ότι η πράσινη γεωργία έχει προσελκύσει μεγάλη προσοχή στη χώρα και η πράσινη γεωργία έχει καταστεί σημαντικό μέρος της μεταρρύθμισης της προσφοράς της χώρας. Σύμφωνα με αυτή την τάση, τα πράσινα γεωργικά μηχανήματα γίνονται μια βιομηχανική τάση, η οποία αντανακλάται πλήρως στο φετινό show. Αυτή τη χρονιά, για πρώτη φορά, δημιουργήθηκε μια πλήρης μηχανική έκθεση της έκθεσης για την πράσινη αγροτική τεχνολογία, ο δρόμος μέσω της βαλβίδας ελέγχου κοινής σιδηροτροχιάς και του ακροφυσίου κοινής σιδηροτροχιάς από τον ισχυρισμένο πελάτη, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τη φιλοσοφία μας, την ποιότητα επιβίωσης, την αξιοπιστία της ανάπτυξης, Συνεχίστε να εξυπηρετούν τους νέους και τους παλιούς πελάτες ολόψυχα, πηγαίνετε χέρι-χέρι με την πλειοψηφία των χρηστών, δημιουργούν λαμπρό!

FFU Filter Unit

Henan Aklly Filter Engineering Co., Ltd , https://www.akllyfilte.com

Posted on